Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 600 g de calamars, coupés en anneaux
- 10 g de sel et 3 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de vin rouge
- 50 g de concentré de tomate
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 200 g de riz, préalablement rincé sous un filet d'eau froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1979.8 kJ / 469.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1154.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Osso-buco cuisson lente
1h 50 min
Cassoulet de la mer
50min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35 min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1h
Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)
45min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min