Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 600 g de calamars, coupés en anneaux
- 10 g de sel et 3 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de vin rouge
- 50 g de concentré de tomate
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 200 g de riz, préalablement rincé sous un filet d'eau froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1979.8 kJ / 469.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1154.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fumet de poisson
2h 10 min
Cassoulet de la mer
50min
Knettnasupan (Soupe aux boulettes de poisson)
1hod. 10min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5h 15min
Curry jaune au magret de canard
1h 25min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1h 15min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1hod.