Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 600 g de calamars, coupés en anneaux
- 10 g de sel et 3 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de vin rouge
- 50 g de concentré de tomate
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 200 g de riz, préalablement rincé sous un filet d'eau froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1979.8 kJ / 469.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1154.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porc aux lentilles
1h 20min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2u.
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
3h 40min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Garbure du Béarn
1h 10 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10 min
Joues de porc au citron confit
1 Std. 5 Min