Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de faisselle
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- du sel
- 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
- ½ botte de ciboulette fraîche
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 229 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
1h
Crème de lentilles au lard
3 Std. 10 Min
Beurre d'anchois
1h 10min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15 min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1h 20 min
Rillettes de merlu et chorizo doux
12h
Asperges sauce mousseline
1h
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30 min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45min
Rillettes aux deux saumons
3h 25 min.