Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les huîtres chaudes
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
La fondue de carotte et poireau au curry
- 150 g de poireau, coupé en morceaux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 c. à café de pâte de curry thaï jaune doux
- 30 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 161.8 kJ / 38.9 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 94.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min
Galantine de pintade foie gras noisette
13h
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30 Min
Sauce Messine
10 Min
Palourdes et amandes farcies
40min
Mouclade charentaise
40min
Chaudrée de palourdes à l'indienne
1 Std.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min