Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les huîtres chaudes
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
La fondue de carotte et poireau au curry
- 150 g de poireau, coupé en morceaux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 c. à café de pâte de curry thaï jaune doux
- 30 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 161.8 kJ / 38.9 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 94.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crabe farci aux herbes
1 godz. 20 min
Aumônières aux fruits de mer
1 godz. 30 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Nage de saint-jacques
1 godz. 20 min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 godz. 30 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Raie aux câpres
45 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min