Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les huîtres chaudes
- 150 g d'eau
- 12 huîtres
- 500 g de gros sel
La fondue de carotte et poireau au curry
- 150 g de poireau, coupé en morceaux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 1 c. à café de pâte de curry thaï jaune doux
- 30 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 161.8 kJ / 38.9 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 94.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Hareng mariné et radis roses
1h 15min
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
1h
Chaudrée de moules
35min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 Std. 10 Min
Bulots au court-bouillon
2h
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Palourdes et amandes farcies
40min
Raie aux câpres
45min