Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 500 g de palourdes fraîches, préalablement dégorgées
- 18 fonds d'artichaut surgelés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de cerfeuil frais
- 2 brins d'aneth frais
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé (1 citron jaune env.)
- 30 g d'échalotes
- 100 g de lardons fumés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 732.3 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 295.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bourride
1 Std.
Pot-au-feu de la mer
1h 5min
Tartare de sardine sur fonds d’artichaut
45 Min
Truites meunières aux pignons en persillade
50 Min
Merlu à la galicienne
45 Min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 Min
Thon encebollado
1h 15min
Sardines à l'escabèche
12 Std. 45 Min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55min
Salade de rouget aux figues
50 Min
Calamars Assam
30 Min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min