Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 brins de persil frais, équeutés
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 1 échalote, coupée en deux
- 100 g de noix
- 30 g de pain rassis, coupé en dés et trempé 5 min dans 60 g de lait
- du poivre moulu, à discrétion
- du sel, à discrétion
- 1 morceau de tendron de veau d'1,2 kg, ouvert par le boucher
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de bouillon de légumes
- 2 feuilles de laurier frais
- le jus d'un citron jaune
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2755 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Agneau au citron
1h 10min
Caille aux raisins
45 phút
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1 Std. 45 Min
Magret de canard aux morilles et sa garniture aux fruits secs
1h
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1h 30min
Risotto aux bigorneaux
45 phút
Haricots blancs à l'ail
50 Min
Chapon en blanquette
1h 30min
Aubergines d'Almagro marinées
96h
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1h 30min
Rognons de veau sauce madère
20 phút
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen