![Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FE05BABD-738D-413A-A6F9-5222B113FFB4/Derivates/4b63fc0f-eff6-4a8e-994b-321130515da9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 brins de persil frais, équeutés
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 1 échalote, coupée en deux
- 100 g de noix
- 30 g de pain rassis, coupé en dés et trempé 5 min dans 60 g de lait
- du poivre moulu, à discrétion
- du sel, à discrétion
- 1 morceau de tendron de veau d'1,2 kg, ouvert par le boucher
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de bouillon de légumes
- 2 feuilles de laurier frais
- le jus d'un citron jaune
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2755 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Caille aux raisins
45min
Paupiettes d'agneau
1h 30min
Alicuit de canard
1h
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min
Farci charentais
2h
Pot-au-feu madrilène
2 godz. 20 min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Pintade au chou
1 godz. 10 min
Couscous à l'agneau et au poulet
1 godz. 20 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min