Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 brins de persil frais, équeutés
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 1 échalote, coupée en deux
- 100 g de noix
- 30 g de pain rassis, coupé en dés et trempé 5 min dans 60 g de lait
- du poivre moulu, à discrétion
- du sel, à discrétion
- 1 morceau de tendron de veau d'1,2 kg, ouvert par le boucher
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de bouillon de légumes
- 2 feuilles de laurier frais
- le jus d'un citron jaune
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2755 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Pintade au chou
1 godz. 10 min
Chou farci à la sauce tomate
1 godz. 45 min
Soufflés de topinambours
55 min
Bourride
1h
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Haricots blancs à l'ail
50 min
Salade de haricots gigantes et coques
1h 5min
Truites lardées au romarin
1h
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55 min