Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 brins de persil frais, équeutés
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 1 échalote, coupée en deux
- 100 g de noix
- 30 g de pain rassis, coupé en dés et trempé 5 min dans 60 g de lait
- du poivre moulu, à discrétion
- du sel, à discrétion
- 1 morceau de tendron de veau d'1,2 kg, ouvert par le boucher
- 40 g d'huile d'olive
- 200 g de bouillon de légumes
- 2 feuilles de laurier frais
- le jus d'un citron jaune
- 10 - 12 artichauts, type poivrade
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2755 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Poule au pot béarnaise
2 godz. 15 min
Pintade au chou
1h 10min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 godz.
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Blanquette de veau
1u. 15min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50 min
Paleron au potiron et au vin blanc
3 Std.
Pot-au-feu
1h 35 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1u. 15min
Paupiette de chou farci
55min