Compatibele versies
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre demi-sel
- 200 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 2 branches de céleri, détaillées en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de lait ribot
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de curry en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 520 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 186 mg
Alternatieve recepten
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Verrine saumon-endive
10 Min
Bavarois d'asperge
15 Min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Ballotine comme un macaron
25 Min
Gaspacho aux petits légumes
20min
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15 Min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min