Compatibele versies
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 échalotes
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre demi-sel
- 200 g de cidre doux ou brut
- 1 bouquet garni
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 2 branches de céleri, détaillées en dés
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de lait ribot
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 c. à café de curry en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 520 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 186 mg
Alternatieve recepten
Pâté périgourdin
48h
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Sabayon au vouvray
15min
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45 Min
Cannelloni de crêpe à l'orange
45 Min
Rillettes de lapin
12h
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 Std.
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 Min
Bavarois d'asperge
15min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 min
Aumônière de moules aux petits légumes
1 Std. 10 Min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min