Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au safran
- 20 g de miel
- 30 g de sucre en poudre
- 1 dose de pistils de safran
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de lait entier
- 5 jaunes d'œufs
- 1 pêche
- 200 g de fraises fraîches
- 100 g de framboises fraîches
- 2 c. à soupe de jus d'orange
- 2 c. à soupe de liqueur de fraises (optioneel)
Le crumble
- 50 g de cassonade
- 30 g d'amandes en poudre
- 50 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1493 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25min
Sabayon aux raisins
15 min
Gratin de mangue aux épices
1 godz. 30 min
Trifle poire, figue et noisette
1h 10min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25min
Trifle aux fraises
15 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Mille-feuille de saumon fumé
3 godz. 20 min
Focaccia aux abricots
4 Std.
Cocktail Premier Empire
10 min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min