Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 sot-l'y-laisse de dinde ou 24 sot-l'y-laisse de poulet
- 30 g de sauce de soja
- 20 g de mirin
- 12 huîtres creuses, non ouvertes
- 5 g de gingembre frais
- 80 g d'oignons nouveaux
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de carottes, taillées en julienne
- 150 g de radis noir, taillé en julienne
- 1 tige de citronnelle fraîche, finement ciselée
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 763 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur au fromage manchego et amandes
1h
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Gibelotte de lapin
1h 35min
Ossau-iraty, beurre aux algues et salade d'herbes
40min
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45min
Lotte à la diepoise
40min
Chutney à la cerise
50min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3h 20min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Lapin aux pruneaux
1h
Lapin à l'ananas et à la vanille
1h
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min