![Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres Nage iodée de sot-l'y-laisse aux huîtres](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A9CD5A29-DCBD-4A7A-AAFA-B707D6A33E7E/Derivates/445C7BC1-AD23-4BB9-B6D7-C39168FF883A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 sot-l'y-laisse de dinde ou 24 sot-l'y-laisse de poulet
- 30 g de sauce de soja
- 20 g de mirin
- 12 huîtres creuses, non ouvertes
- 5 g de gingembre frais
- 80 g d'oignons nouveaux
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de carottes, taillées en julienne
- 150 g de radis noir, taillé en julienne
- 1 tige de citronnelle fraîche, finement ciselée
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 763 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Encornets à la provençale
55min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2 godz. 30 min
Lotte à la diepoise
40min
Cotriade
1h
Pressé de raie
14h
Moules aux cocos de Paimpol
2 godz. 30 min
Fumet de poisson
2 godz. 10 min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Brak ocen
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 godz. 30 min
Terrine de canard
24 Std.
Mijoté d'encornet aux cornilles
5h 15min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min