Apparaten en Accessoires
Sabayon aux raisins
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
6 portions
Ingrediënten
-
3 jaunes d'œufs
-
80 g de sucre en poudre
-
150 g de vin pétillant, type prosecco
-
1 c. à soupe de jus de citron
-
500 g de raisins
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
701 kJ /
168 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Autour du RAISIN
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Crème brûlée au champagne
2 godz. 25 min
Sangria blanche aux agrumes
10 min
Real thing
10 min
Gratin de raisin en sabayon
20 min
Sorbet mojito
12 godz.
Ossau-iraty, beurre aux algues et salade d'herbes
40 min
Mousse citron vert-basilic
2 godz. 30 min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Soufflé aux agrumes
30 min
Sabayon anisé
15 min
Verrines marron et chocolat
20 min
Sorbet Piña Colada
4 godz. 15 min