Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de persil frais effeuillé
- 50 g fromage de chèvre sec, coupé en dés (1 cm)
- 50 g de pain dur, coupé en dés
- 30 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 400 g de coulis de tomates
- 250 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 1 chou-fleur de petite taille (800 g env.), trognon et grosses côtes retirés
- 8 filets d'anchois à l'huile, réserver l'huile
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1202 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes
13h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Aubergines farcies au riz complet
1h 10min
Farci charentais
2h
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 Min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2 Std. 15 Min
Gratin de fenouil au fromage
55min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min