Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de persil frais effeuillé
- 50 g fromage de chèvre sec, coupé en dés (1 cm)
- 50 g de pain dur, coupé en dés
- 30 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 400 g de coulis de tomates
- 250 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 1 chou-fleur de petite taille (800 g env.), trognon et grosses côtes retirés
- 8 filets d'anchois à l'huile, réserver l'huile
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1202 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Fèves, petits pois et poires aux épices douces
1h 20min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Tourte aux blettes
13h
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min
Chou frisé à l'italienne
1h 50min
Gratin de chou-fleur au kasha
1h 5min
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15min
Gratin de fenouil au fromage
55min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Chou-fleur en soufflé
55min
Gratin de blettes
1h