Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La vichyssoise
- 500 g de filet de haddock (1 filet)
- 300 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 2 c. à soupe rases d'huile d'olive
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 300 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 400 g de lait
Le tartare de haddock
- 1 c. à soupe rase d'huile d'olive
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- 5 feuilles de coriandre fraîche, ciselées
- le zeste d'un citron vert non traité
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1667 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 17.3 g
Alternatieve recepten
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 Min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Velouté de topinambour
45min
Soupe au pistou
40min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Soupe rustique
12h
Velouté de cresson à l'ail
1h
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Salade de rouget
1h 30min
Ceviche de poisson
30min