Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote
- 3 c. à café d'huile de tournesol
- 60 g de sarrasin cru
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 240 g d'eau (soit 2,5 fois le volume de sarrasin)
- ¼ cube de bouillon de volaille, émietté
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 choux de Bruxelles
- 10 feuilles de nori (optioneel)
- 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1920.9 kJ / 458.8 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 16.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentilles corail à l'indienne
55min
Risotto au calamar
1h 30min
Couscous d'agneau express
55min
Lentilles corail à la provençale
30min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55min
Couscous de légumes au lapin
1h
Cristivomer, oseille, pomme et épinards
30min
Choucroute de la mer
40min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Risotto crevette-épinard
40min
Moules à la provençale
35 Min
Couscous de crevettes et sa bisque
1h