Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote
- 3 c. à café d'huile de tournesol
- 60 g de sarrasin cru
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 240 g d'eau (soit 2,5 fois le volume de sarrasin)
- ¼ cube de bouillon de volaille, émietté
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 choux de Bruxelles
- 10 feuilles de nori (optioneel)
- 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1920.9 kJ / 458.8 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 16.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Poisson à l'indienne, sauce au yaourt, pommes de terre et légumes
1 godz. 5 min
Potimarrons farcis au veau, champignons et épinards
1h 10 min
Sorbet banane-spiruline
12h
Courgettes à la farce marine
1sa 15 dk
Aubergine au tofu
1h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Pâtes façon risotto aux coquillages
50 min
Tajine de poissons au curry
55 min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20 min
Soupe de poisson au curry
45 min
Velouté de courge musquée au tofu soyeux
45 min