![Risotto de sarrasin aux fruits de mer Risotto de sarrasin aux fruits de mer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A8C9CC56-5627-4C9E-98D8-3F82BDAA130C/Derivates/5ed33852-9087-472d-ad43-fe93304eb0e0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote
- 3 c. à café d'huile de tournesol
- 60 g de sarrasin cru
- 240 g d'eau (soit 2,5 fois le volume de sarrasin)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- ¼ cube de bouillon de volaille, émietté
- 6 choux de Bruxelles
- 200 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 10 feuilles de nori (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1920.9 kJ / 458.8 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 16.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz espagnol aux fruits de mer
40 min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5 min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45 min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Moussaka
1 Std. 45 Min
Poisson à l'indienne, sauce au yaourt, pommes de terre et légumes
1h 5 min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 godz.
Ballotine de saumon
25 min
Pilaf de quinoa au poulet et petits légumes
30 min
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Risotto crevette-épinard
40 min
Béchamel allégée
15 min