Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 300 g de fèves fraîches
- 2 c. à soupe de miel
- 2 poires bien mûres, coupées en dés
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 2 pincées de gingembre en poudre
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 2 pincées de paprika doux en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 718 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mille-feuille de topinambour au quinoa
30 min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Tajine de légumes-racine au carvi
1h
Salade de fèves, radis et asperge
1h
Butternut au pesto de graines de courge
40 min.
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Curry de lentilles et citrouille à la vapeur
1h 15 min.
Choux farcis au millet, sauce aux champignons
1h 40 min.
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 min
Mars - Tajine de carottes et pois chiches
45 min