Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée au fenouil
- ½ c. à café de graines de fenouil
- 150 g de farine de blé complet
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 30 g de beurre
- 300 g d'épinards frais, coupés en chiffonnade
- 200 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- le zeste d'un citron jaune non traité, sans la partie blanche, coupé en fines lamelles
- 35 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2123 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 Std. 10 Min
Tarte aux 3 légumes
1 Std. 25 Min
Riz complet aux légumes, lait de coco et noix de cajou
1h
Tarte provençale
1h 15min
Tarte printanière
50min
Tartelettes fines aux épinards
45min
Tarte aux poireaux et tofu fumé
2h 30min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Quiche épinard-tomate
1h 45min
Crumble de courgette à la menthe
50min
Quiche carotte-cumin
1h
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min