Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de courge butternut, épluchée et en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel, et un peu pour la préparation à l'amande
- 50 g d'amandes émondées
- 300 g de lait écrémé
- du poivre moulu
- quelques tiges de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1472 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Gnocchis de patate douce
40 Min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 Min
Gnocchi au potiron jaune
1h 15min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1 Std.
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 Min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 Min
Gnocchis de butternut
1h 35min
Soufflé de potiron aux épices douces
1 Std.
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Gnocchi aux épinards
1h 5min