Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 500 g d'eau, et pour la cuisson des gnocchi
- 2 pincées de sel, et pour la cuisson des gnocchi
- 700 g de pousses d'épinard frais
- 280 g de chapelure
- 90 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de parmesan râpé
- 2 œufs
La finition
- 40 g de beurre doux
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 30 g de parmesan en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2791 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 88.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchis de butternut
1 godz. 35 min
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Gnocchis de patate douce
40 min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1h 30min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55min
Gnocchi au potiron jaune
1 Std. 15 Min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 Std. 15 Min
Gnocchis
45 min
Gaufre de légumes
35min
Risotto au potiron
35min