Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de beurre
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 300 g d'épinards frais
- 3 œufs
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 140 g de lait
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 30 g d'huile de tournesol
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 120 g de ricotta
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1077.8 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé aux endives et parmesan
1 godz. 20 min
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50 min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 godz. 10 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Cake au thon, polenta et olives noires
1h
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40 min
Crumble tomate-fenouil
1h 15min
Galettes de chou-fleur au cumin
35 min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 min
Cake carotte-courgette-chèvre
55 min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1 godz. 10 min