Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de beurre
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 300 g d'épinards frais
- 3 œufs
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 140 g de lait
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 30 g d'huile de tournesol
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 120 g de ricotta
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1077.8 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 105 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30 min
Cake carotte-courgette-chèvre
55min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1 Std. 45 Min
Flan de patate douce
40 Min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 Min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1h 15min
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50 Min
Muffins courgette, cottage cheese et noisettes
40 Min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10min