Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 600 g de feuilles de blette, hachées au couteau
- 1600 g de tomates pelées
-
500
g de brocciu, bien égoutté
of 500 g de ricotta - 2 jaunes d'œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 paquet de cannelloni à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1390 kJ / 332.6 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 623 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Gratin de blettes
1 Std.
Tourte aux blettes
13 Std.
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Cannelloni au brocciu
1 Std.
Focaccia aux fanes de navet
3h 15min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1h 15min