Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 400 g de chair de courge d'hiver, type musquée de Provence, coupée en tranches
- 1 pâte brisée maison
- farine de blé, pour fariner
- 8 tranches fines de bacon
- 3 œufs
- 80 g de crème fraîche
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de Rouy, détaillé en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1818.9 kJ / 436.6 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Tarte automnale
1h 15min
Quiche butternut, orange et lieu noir
1h 20min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min
Quiche carotte-cumin
1h
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1h 45min