Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 400 g de chair de courge d'hiver, type musquée de Provence, coupée en tranches
- 1 pâte brisée maison
- farine de blé, pour fariner
- 8 tranches fines de bacon
- 3 œufs
- 80 g de crème fraîche
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de Rouy, détaillé en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1818.9 kJ / 436.6 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte automnale
1 Std. 15 Min
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1 Std. 25 Min
Tarte aux champignons et aux marrons
1 Std. 30 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Flan de patate douce
40 Min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Crumble de courgette à la menthe
50 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Tarte croustillante carotte et courgette
1 Std.
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1 Std.