Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 600 g de courge butternut, pelée et coupée en dés
- 30 g de beurre, pour les ramequins
- 6 cerneaux de noix
- 3 œufs entiers
- 3 jaunes d'œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 100 g de gorgonzola, coupé en dés
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1051 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Soufflé aux endives et parmesan
1 godz. 20 min
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Œufs farcis à la berrichonne
40 min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Flan de patate douce
40 min
Flans de potiron et magret fumé
1h 15min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h
Tarte tatin carotte et ricotta
3sa 20 dk