Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 courge spaghetti
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 200 g de poireaux, coupés en rondelles
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais, émincés
- 80 g de crème fraîche
- 120 g de camembert, coupé en cubes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de cerneaux de noix, concassés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1193 kJ / 287.5 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 269.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Risotto au chou-fleur
45 Min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1j 25 menit
Courge spaghetti façon carbonara
1 Std. 15 Min
Purée aux trois racines
45 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1j
Tarte au navet et au cantal
1j 30 menit
Chou frisé à l'italienne
1h 50min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1j 30 menit
Lasagnes à la fondue de poireaux
1j
Courge spaghetti sauce chorizo
1j 20 menit
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 Min