Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'eau
- 1 chou frisé (800 g env.)
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de colza
- 200 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 200 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 200 g de coulis de tomates
- 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568.2 kJ / 376.8 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15min
Chou chinois aux crevettes
40 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Farci charentais
2h
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1 godz. 35 min
Bœuf tex mex au chou rouge
1u. 5min
Colcannon irlandais
1h 10min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Gratin de blettes
1h
Courgette façon pizza
40 min