Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'eau
- 1 chou frisé (800 g env.)
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de colza
- 200 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 200 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 200 g de coulis de tomates
- 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
- 50 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1568.2 kJ / 376.8 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Tourte aux blettes
13h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Colcannon irlandais
1h 10min
Salsifis à la provençale
1h
Chou chinois aux crevettes
40 min
Farci charentais
2h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Bœuf tex mex au chou rouge
1h 5min