Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 450 g de côtes de blette
- 500 g de champignons de Paris frais
- 320 g de crozets
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 15 g de beurre
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- huile neutre, pour le plat
- 50 g de fromage râpé
Crème de crozets aux blettes et champignons (3 petits pots 6-12 mois)
- 120 g de lait entier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5794.8 kJ / 1388.3 kcal
- Eiwitten
- 50.5 g
- Koolhydraten
- 229.5 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1291.3 mg
Alternatieve recepten
Chou rouge aux noix, couscous et œuf mollet
55min
Gratin de butternut et polenta au comté
1h 10min
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Tourte aux blettes
13h
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Gratin de blettes
1h