![Gratin de fenouil au chèvre Gratin de fenouil au chèvre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b09d1fb1-c725-48c2-9f26-9ab8ca763f81/Derivates/5a201f98-a21a-42bb-90ba-43dc3b4da411.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 800 g de bulbes de fenouil, coupés en deux ou quatre selon la grosseur
- 40 g de farine de blé
- 40 g de beurre, en morceaux
- 400 g de lait
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 250 g de fromage de chèvre en bûche, et quelques rondelles pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047.7 kJ / 252.3 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 8.2 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 716 mg
Alternatieve recepten
Gratin d'endives à l'italienne
1 Std. 45 Min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 Std. 5 Min
Quiche oignon-fenouil
1 godz. 10 min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Gratin de macaroni et fenouil
1 Std. 5 Min
Gratin de fenouil au fromage
55 min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 Std. 5 Min
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 min