Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 600 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 c. à soupe bombées d'huile d'olive
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157 kJ / 520.8 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 45.3 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1087.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'asperge
30 min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Crème de petits pois
40min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Crème de chou-fleur
30 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min