Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 80 g d'échalotes, coupées en deux
- 600 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 c. à soupe bombées d'huile d'olive
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157 kJ / 520.8 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 45.3 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 1087.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 Min
Soupe asperge citron
55min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Crème de chou-fleur
30min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Velouté d'asperge
30min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min
Crème de chou-fleur
40min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min