Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de vinaigre balsamique
- 30 g de sucre en poudre
- 600 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 100 g de tomates, coupées en quatre et épépinées
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 80 g de jus d'orange
- 50 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 593 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho de betterave
10 Min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min
Gaspacho
12h
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20 min
Gaspacho de melon
10 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30 min