Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 350 g de fenouil, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 250 g de carottes blanches, coupées en morceaux (2-3 cm. Voir "Variante(s)")
- 40 g de poireau, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 771.5 kJ / 186.8 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Velouté de topinambour
45 Min
Velouté de fenouil
30 dk
Soupe carotte et céleri-rave, huile aux herbes
40 dk
Velouté de fenouil
50min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1sa
Velouté anisé à la courge et au fenouil
55min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40 dk
Velouté de chou-fleur au curry
35 dk
Velouté de châtaignes et céleri
40 dk
Velouté de céleri au stilton
35 dk