Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g d'oignons, coupés en quatre
- 100 g de céleri branche, coupé en morceaux (5 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de carottes, détaillées en dés (5 mm)
- 250 g de pois cassés, rincés
- 1200 g d'eau
- 1 ½ cube de bouillon de légumes
- 2 c. à café de feuilles de thym frais
- 1 c. à café de sel marin, à ajuster en fonctions des goûts
- ¼ - ½ c. à café de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1342 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de haricots blancs
20 min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe corse
13h 15min
Soupe façon couscous
40 min
Scotch broth (bouillon écossais)
1h
Potage Saint-Germain
45 min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35min
Soupe rustique
12 godz.
Soupe de pois cassés finlandaise
12 godz.
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50min