![Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18775516-DFE7-45DE-BCE8-AD92BB40A2C0/Derivates/430445a4-3a9d-46c9-a0ca-dcc51ba90b73.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons
- 60 g de beurre
- 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
- 700 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ¼ de baguette de pain
- 40 g de cerneaux de noix
- 100 g de foie gras de canard cuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1760 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Soupe de panais
35 Min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 Min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 Min
Crème de chou-fleur
40min
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25min
Crème de butternut aux châtaignes
35 Min
Crème de butternut au chorizo
30min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Velouté de topinambour
45 Min