Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons
- 60 g de beurre
- 400 g de panais coupés en cubes de 2 cm environ
- 700 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- ¼ de baguette de pain
- 40 g de cerneaux de noix
- 100 g de foie gras de canard cuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1760 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Velouté de topinambour
45min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 Min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Crème de butternut au chorizo
30 Min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min