Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 600 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de jus de citron fraîchement pressé
- sel, à discrétion
- poivre moulu, à discrétion
- 500 g de fèves fraîches, écossées (env. 1800 g non écossées)
- 200 g d'asperges vertes, fraîches, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 150 g de radis roses
- 10 - 15 brins d'herbes aromatiques fraîches variées (persil, ciboulette, basilic, etc.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 806.8 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Poireaux façon salade Caesar
40 min
Tagliatelle de courgettes au pesto
20 min
Salade de lentilles au saumon fumé
45 Min
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1 Std. 15 Min
Salade d'asperges aux œufs de caille, jambon et tomate confite
45 Min
Salade aux légumes de printemps
50 menit
Salade d'aubergine au yaourt
2j 10 menit
Asperges et fraises en salade
1j 30 menit
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1j
Salade de rouget
1j 30 menit
Poireaux vinaigrette
35 Min