Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Crème de chou-fleur
30 Min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min