Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 500 g de pleurotes
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 3 tranches fines de jambon cru, coupées en deux
- 100 g de mascarpone
- 250 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1217.5 kJ / 291.2 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 3.2 g
Alternatieve recepten
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Velouté de champignons
20 Min
Crème d'asperge au parmesan et jaune d'œuf confit
45 Min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40min
Crème de chou-fleur
30min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25min
Velouté d'épinards au chèvre
35min