Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de panais, coupés en morceaux
- 100 g de fenouil, coupé en morceaux
- 400 g d'eau
- 1 étoile de badiane
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 - 150 g de lait, à ajuster en fonction de la consistance souhaitée
- 40 g de beurre demi-sel
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 12 noix de saint-jacques
- 20 g de pastis
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1626 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45min
Bar au beurre de groseilles
55min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35 min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 Std. 30 Min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40 min
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 min
JUIN Risotto végétal, filet de dorade à la vapeur d'herbes - Sébastien Richard
1h
Bar farci à l'oseille
1h 10min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 min