Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de concombre, pelé, épépiné et coupé en morceaux d'1 cm
- 1 gousse d'ail de belle taille, pelée, dégermée et coupée en quatre
- 40 g d'échalote, pelée et coupée en petits cubes
- 60 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux
- 1 tranche de pain rassis, sans croûte et émiettée
- 40 g de vinaigre de cidre
- 50 g d'huile d'olive
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 4 glaçons
- 200 g de fromage frais (chèvre, brebis ou vache)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, pour le dressage
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1225 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre-feta
10 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Soupe froide concombre-courgette
15min
Gaspacho de concombre aux fraises
45min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
Velouté de concombre aux noix
10 min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h