Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 701 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de fraise à la menthe
15 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho
12 Std.
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 Std. 30 Min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Gaspacho de concombre aux fraises
45 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Soupe de pêche au basilic
30 Min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25min