Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 701 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Velouté glacé aux petits pois
40min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Gaspacho indien
2h
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Pêches au basilic
30min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 min
Gaspacho
12h
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho de tomate
20 min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30 min