Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 100 g de sucre roux
-
2
branches de verveine fraîches
of 2 branches de verveine citronnelle - 150 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2-3 cm)
- 500 g de fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Chutney de figues
4 godz.
Pêches au basilic
30 min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 godz.
Soupe froide de courgette à la grecque
2 godz. 15 min
Pêche pochée au thym
3 godz. 20 min
Purée de céleri
25 min
Compote de rhubarbe
1 Std. 5 Min
Asperges sauce mousseline
1 godz.
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Purée céleri-pomme
45 min
Crumble rhubarbe-gingembre
55 min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25 min