Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 100 g de sucre roux
-
2
branches de verveine fraîches
of 2 branches de verveine citronnelle - 150 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2-3 cm)
- 500 g de fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Soupe de poire au vin rouge
20 Min
Pêches au basilic
30min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Salade d'orange au thé et à la rose
5h 30min
Pêche pochée au thym
3u. 20min
Poires au vin rouge
3u. 20min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1小时
Soupe de fraises à la compotée de rhubarbe, coulis de chocolat blanc
35min
Purée de céleri
25min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min