Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 100 g de sucre roux
-
2
branches de verveine fraîches
of 2 branches de verveine citronnelle - 150 g de rhubarbe, coupée en tronçons (2-3 cm)
- 500 g de fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Sorbet tomate-basilic
12 Std.
Soupe de fraises à la compotée de rhubarbe, coulis de chocolat blanc
35min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30min
Figues farcies
20min
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
55min
Chutney à la cerise
50min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25min
Pesto à l'ail des ours
10min
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 Min