Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 657 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Velouté de betterave au lait de coco
40min
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1h
Velouté de carotte, gingembre, œuf mollet et carottes crues à l'huile d'olive
35min
Velouté carotte-betterave
35min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13h
Soupe asperge citron
55min
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1h 10min
Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)
35min
Velouté de céleri au lait de coco
35min
Velouté de mâche au Curé Nantais
35min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min