Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 657 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Gaspacho de betterave
10 min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 min
Velouté de châtaigne
35min
Velouté de carottes à la coriandre
35min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30min
Velouté glacé aux petits pois
40min
Soupe de courgette et menthe
35min
Velouté carotte-betterave
35min
Soupe de potiron et pomme au comté
40min
Velouté de betterave au lait de coco
40min
Velouté de potiron à la cannelle
45min