Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 657 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Velouté de betterave au lait de coco
40 Min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Soupe froide pomme-betterave
30 Min
Crème de lentilles au lard
3 godz. 10 min
Velouté aux cosses de petits pois
35 Min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 Min
Velouté de pleurote au jambon cru
45 Min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 Min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Soupe de potiron au morbier
45 Min