Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 657 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Velouté carotte-betterave
35min
Velouté de céleri au lait de coco
35min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2h 10min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.
Soupe froide concombre-courgette
15 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 Min
Velouté de betterave au lait de coco
40 Min
Purée de céleri aux cacahuètes
40 Min
Soupe de concombre à la menthe
15 min
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1 Std. 10 Min