Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 70 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de basilic frais
- 500 g de tomates émondées
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 610 g
- Calorieën
- 1609 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Sablés au parmesan
1h
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 godz. 20 min
Pannacotta parmesan
2 godz. 20 min
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2 Std. 30 Min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Sorbet poivron rouge
3 Std.
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 Std. 30 Min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h