Compatibele versies
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie (1 lobe de 500 g) dénervé
- 1 c. à café de sel fin
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 50 g de muscat
- 500 g d'eau
- 1 truffe noire fraîche, finement râpée
- 50 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de miel
- 1 cm de gingembre frais râpé
- 1 jus de citron
- 1 pincée de curry en poudre
- 50 g d'abricots secs dénoyautés moelleux en cubes
- 200 g de mangue coupée en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3520 kJ / 852 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 Std. 30 Min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13h 15min
Chutney de poires
55min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Foie gras farci aux figues
24h
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2sa 20 dk
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min