Compatibele versies
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie (1 lobe de 500 g) dénervé
- 1 c. à café de sel fin
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 50 g de muscat
- 500 g d'eau
- 1 truffe noire fraîche, finement râpée
- 50 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de miel
- 1 cm de gingembre frais râpé
- 1 jus de citron
- 1 pincée de curry en poudre
- 50 g d'abricots secs dénoyautés moelleux en cubes
- 200 g de mangue coupée en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3520 kJ / 852 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Tarama et ses miniblinis
1 Std. 45 Min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Foie gras farci aux figues
24h
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Foie gras de canard
72h
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 Min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 godz. 30 min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Chutney de poires
55min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30 min