Compatibele versies
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie (1 lobe de 500 g) dénervé
- 1 c. à café de sel fin
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- 50 g de muscat
- 500 g d'eau
- 1 truffe noire fraîche, finement râpée
- 50 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de miel
- 1 cm de gingembre frais râpé
- 1 jus de citron
- 1 pincée de curry en poudre
- 50 g d'abricots secs dénoyautés moelleux en cubes
- 200 g de mangue coupée en cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3520 kJ / 852 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Foie-gras mi-cuit
50h
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Foie gras de canard
72 Std.
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5h 35min
Chutney mangue-raisin
35 Min
Foie gras farci aux figues
24h
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Risotto de saint-jacques, caramel de mandarine
40 Min