Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 30 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de fond de veau, déshydraté
- 150 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 357.7 kJ / 85.7 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce cocktail
10min
Sauce aux groseilles
15min
Raifort au coing
Geen beoordelingen
Emulsion d'ananas
15min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Sauce périgourdine
35min
Sabayon aux raisins
15min
Velouté de pleurote au jambon cru
45 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h
Sauce aux câpres
30 min