Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 30 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de fond de veau, déshydraté
- 150 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 357.7 kJ / 85.7 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vin blanc chaud
12h 25min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h
Sauce à l'oseille
25 Min
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1h 10min
Beurre au gingembre et citron vert
10 Min
Pilaf de riz aux fruits secs
40 min
Chutney de pomme
20min
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25 Min
Sauce béarnaise
20min
Figues farcies
20min
Sauce aux câpres
30 min