![Poires aux fruits rouges et à la violette Poires aux fruits rouges et à la violette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5D63B800-023D-4DB7-9219-FF87D3A890BB/Derivates/7f42e4cb-a56c-4575-a005-c3436a8a1668.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 800 g de poires (4), mûres avec la peau, coupées en 2, le cœur retiré
- 300 g de fruits rouges variés surgelés
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 2 c. à soupe sirop de violette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 250 kJ / 59 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 0 g
Alternatieve recepten
Gratin fraise-rhubarbe
25min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30min
Trifle à la rhubarbe
2h 45min
Gratin de figues
25min
Clafoutis figues-amandes
50min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4h 5min
Cristivomer, oseille, pomme et épinards
30min
Poires farcies en papillote
35min
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14sa 15 dk
Soufflé aux agrumes
30min
Poires au chocolat
30min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40min