Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 80 g d'échalotes
- 30 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 100 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 20 g de beurre, coupé en morceaux
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de filet de lieu noir sans peau
- 2 blancs d'œufs
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le jour même
- 10 feuilles de nori
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1011.5 kJ / 242.5 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 870.1 mg
Alternatieve recepten
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Cassolette de poissons
1 Std.
Bûche poire-caramel
9 godz. 15 min
Galantine de poulet au foie gras
48hod.
Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)
45min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 Std. 30 Min
Déclinaisons autour de la mer
30 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13h
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13 godz. 15 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min