![Bûche de la mer Bûche de la mer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b0fdcc9f-e9a3-4958-ada5-bb4599f1d7a2/Derivates/d1fff538-f8f1-478c-8a87-f5cdb17dbb73.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 80 g d'échalotes
- 30 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 100 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 20 g de beurre, coupé en morceaux
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de filet de lieu noir sans peau
- 2 blancs d'œufs
- le jus d'un citron jaune
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le jour même
- 10 feuilles de nori
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1011.5 kJ / 242.5 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 870.1 mg
Alternatieve recepten
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Miniquiches au canard confit
5h 10 min
Gravlax de cabillaud au piment fumé
3 Std. 10 Min
Bûche mandarine-sarrasin
13 godz. 15 min
Verrine chocolat au lait-cerise
2h 10min
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
12 Std. 35 Min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Baba aux agrumes
8 Std. 45 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min