Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g de raisins secs mélangés
- 75 g de dattes dénoyautées, hachées au couteau
- 50 g de jus d'orange
- 1 c. à café d'extrait de vanille liquide
-
3
c. à soupe de cognac, whisky ou Grand Marnier...
of 3 c. à soupe de jus de fruit - 50 g d'amandes émondées
- 90 g de cassonade
- 125 g de beurre, coupé en dés
- 2 œufs
- 75 g de farine de blé
- 80 g de lait entier
- 100 g de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- 800 g d'eau
- 4 c. à soupe de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1309 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Dundee cake (gâteau écossais)
3h 5min
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1h 20 min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1h 45min
Stollen
3 godz. 45 min
Christmas cake traditionnel
720u.
Cake aux fruits secs
2h
Cobbler aux poires et crème de cassis
1h 10min
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15 min
Gâteau nantais
1h
Pasteras aux pommes
25 min
Cookies rhum-raisins
25 min
Cobbler aux pommes
1h 40min