Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 250 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau froide
- 1 c. à café de sel
- 250 g de beurre, coupé en morceaux de 2 cm (congelés 6 heures au préalable)
La garniture
- 100 g d'amandes non pelées
- 500 g d'eau
- 350 g de chair de potiron, coupée en morceaux de 2 cm
- 100 g de beurre, coupé en morceaux de 2 cm
- 100 g de cassonade
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de rhum ambré
- 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2509 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1h 15 min
Crêpes garnies au lait de coco
1h 10min
Quiche aux oignons verts et aux radis
1h
Pizza aux légumes verts, herbes et ricotta
3h
Pâte à tartiner sans gluten
15min
Tarte kasha, haricots verts et crème feta
2h 10min
Crème à napper
15min
Petits gâteaux de betterave
45min
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30min
Quiche carotte-cumin
1h
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10min