Compatibele versies
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'huile parfumée au foin (la veille)
- 50 g de foin de Crau
- 100 g d'huile de maïs
- 100 g d'huile d'olive
La gelée au café
- 150 g d'espresso
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
La purée de persil racine
- 300 g de persil racine, coupé en morceaux (réserver les pointes)
- 100 g de lait
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 50 g de beurre demi-sel
La cuisson des jaunes d'œufs
- 4 jaunes d'œufs
- 500 g d'eau
Le dressage
- 50 g de châtaignes cuites et pelées, concassées
- 4 feuilles de persil plat frais
- 2 meringues, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3372.2 kJ / 813.5 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 66.8 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Sauce moutarde à l'aneth
25 min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 Std.
Tiramisu vegan
12h 45min
Sauce aillée à la menthe
20 min
Beignets d'huîtres au thym
35 min
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Œufs ananas - Christophe Aribert
Nessuna valutazione
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10 Min
Boisson eau de coco et cassis
5 Min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 min