Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes émondées
- 50 g de raisins secs
- 50 g d'écorce d'orange confite, coupée en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 3 c. à café de sucre vanillé maison
- 100 g de beurre fondu
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de jus de citron
- 250 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., type Isigny
- 250 g de faisselle
-
150
g de fruits frais variés, coupés en petits morceaux
of de fruits confits variés, en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2500.3 kJ / 600.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake au citron vert
1h
Bûche de la mer
13u.
Dundee cake (gâteau écossais)
3h 5min
Baba aux agrumes
8h 45min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6 godz. 30 min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4 Std. 5 Min
Cake citron vert, gingembre et cerise
1h 10min
Eclairs à l'orange
4h 25 min
Mont-Blanc glacé
4h 20min
Poires duchesse
12h 25 min
Gratin de mangue aux épices
1h 30min
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1h 20min