Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée
- 500 g de vin rouge
- 50 g de sucre de canne
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 8 pruneaux dénoyautés
- 4 figues sèches
- 4 abricots secs dénoyautés
- 60 g d'amandes décortiquées
- 60 g de cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney d'abricots
4 Std.
Poires au vin rouge
3h 20min
Marmelade de clémentines
40 min
Baba aux agrumes
8 godz. 45 min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Pêches au basilic
30 min
Gelée au citron de Syracuse
3h 25min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1h 25 min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1h 30 min
Ossau-iraty, beurre aux algues et salade d'herbes
40 min