Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée
- 500 g de vin rouge
- 50 g de sucre de canne
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 8 pruneaux dénoyautés
- 4 figues sèches
- 4 abricots secs dénoyautés
- 60 g d'amandes décortiquées
- 60 g de cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade d'oranges à la fleur d'oranger
15min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Gratin de figues
25min
Cake orange-pavot
1 Std. 15 Min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40min
Salade d'orange au thé et à la rose
5h 30min
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45min
Pannacottas aux épices
4h 30min
Rivani (gâteau de semoule à l'orange)
1 Std. 15 Min
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min
Ananas en papillote
1h
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min