Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée
- 500 g de vin rouge
- 50 g de sucre de canne
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 8 pruneaux dénoyautés
- 4 figues sèches
- 4 abricots secs dénoyautés
- 60 g d'amandes décortiquées
- 60 g de cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1h 20min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3u. 10min
Petits gâteaux au gingembre
35min
Pêches au basilic
30min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40min
Poires au vin rouge
3u. 20min
Vichyssoise au haddock
45 Min
Cake aux fruits confits
4u.
Salade de haddock, mâche et pomme de terre
45 Min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35min
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2h 50min
Salade d'oranges à la fleur d'oranger
15 Min