Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 220 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g de saindoux
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de fanes de navet
- ½ gousse d'ail (optioneel)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 12 filets d'anchois à l'huile
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 - 30 g de pignons de pin
- 1 pincée de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3184 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 107.2 g
- Vetten
- 27.9 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Tarte aux épinards et citron confit
1h 20min
Tourte aux blettes
13 godz.
Galettes de betterave
40min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Pâtisson farci
1h 20min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Glace aux tiges de fenouil
3 Std. 25 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tatin aux navets
1h 10min