Compatibele versies
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de dattes dénoyautées
- 60 g d'amandes décortiquées
- 100 g de gingembre confit
- 15 g de graines de tournesol
- 125 g de yaourt nature
- 100 g de farine de châtaigne
- 70 g de farine de riz
- 40 g de fécule de maïs
- 40 g de miel liquide
- 30 g d'huile de pépins de raisin
- 2 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 818.7 kJ / 195.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Cake aux marrons sans gluten
45 min
Cake poire-sarrasin
1h 15min
Cake orange-pavot
1h 15min
Le pain bannique
30 min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1h 15min
Pains de seigle plat
1 godz. 30 min
Cookie aux agrumes sans gluten
30 min
Gâteau moelleux miel et cardamome
40 min
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Gâteau de quinoa au chocolat
2h 35min
Banana bread (sans gluten)
1h
Carrot-cake
1h