Compatibele versies
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de dattes dénoyautées
- 60 g d'amandes décortiquées
- 100 g de gingembre confit
- 15 g de graines de tournesol
- 125 g de yaourt nature
- 100 g de farine de châtaigne
- 70 g de farine de riz
- 40 g de fécule de maïs
- 40 g de miel liquide
- 30 g d'huile de pépins de raisin
- 2 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 818.7 kJ / 195.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Cake poire-sarrasin
1h 15 min
Pain curry-carotte
1h 5min
Cookie aux agrumes sans gluten
30min
Banana bread (sans gluten)
1h
Gâteau moelleux miel et cardamome
40min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Cake citron vert, gingembre et cerise
1 godz. 10 min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15min
Cake aux marrons sans gluten
45 Min
Gâteau carotte-amande sans sucre ajouté et son glaçage
1h
Pudding banane-raisin sans sucre ajouté
1h
Cheesecake au tofu soyeux
4 godz.