Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune (zeste et jus)
- 1 c. à café de piment chipotle fumé
- 2 pincées de vanille en poudre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 300 g de sucre en poudre
- 600 g de gros sel
- 60 g de whisky
- 1 dos de cabillaud, sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 489 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1255.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Boulettes de lieu en bouillon thaï
50min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35min
Minibrochettes de pétoncles au beurre d'orange
45min
Faux-filet mariné et salade thaïe
1 Std.
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Saumon confit à l'huile, salsa à l'orange
13h
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1 Std. 40 Min
Chutney aux raisins
25 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30 min.
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15 Min