![Gravlax de cabillaud au piment fumé Gravlax de cabillaud au piment fumé](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D8CDF840-0A9E-4A8B-961A-FEC5BB996ED4/Derivates/74ee283f-b8c7-4182-80b5-6b6e85596b22.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune (zeste et jus)
- 1 c. à café de piment chipotle fumé
- 2 pincées de vanille en poudre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 300 g de sucre en poudre
- 600 g de gros sel
- 60 g de whisky
- 1 dos de cabillaud, sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 489 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1255.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillon de crevettes aux algues
45 Min
Nage de médaillons de plie
Nessuna valutazione
Carpaccio de bar et glace au fromage blanc citronné
Nessuna valutazione
Raviolis de crevettes
50min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Marinade pour poisson - Inspiration asiatique
5min
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1hod. 15min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2hod. 30min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40min
Petits flans vapeur de cabillaud à la thaïe
1hod. 5min
Rillettes de sardine à la marocaine
15 Min