Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune (zeste et jus)
- 1 c. à café de piment chipotle fumé
- 2 pincées de vanille en poudre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 300 g de sucre en poudre
- 600 g de gros sel
- 60 g de whisky
- 1 dos de cabillaud, sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 489 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1255.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney à la mangue
4 Std.
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Beurre aux algues
2h 20 min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1h
Carpaccio de bar et glace au fromage blanc citronné
8h 25min
Tartare de thon rouge
1sa 15 dk
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5 min
Faux-filet mariné et salade thaïe
1h
Raviolis de crevettes
50 min
Acras de morue
13h
Sabayon au vouvray
15 min