Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune (zeste et jus)
- 1 c. à café de piment chipotle fumé
- 2 pincées de vanille en poudre
- ½ c. à café de poivre sauvage
- 300 g de sucre en poudre
- 600 g de gros sel
- 60 g de whisky
- 1 dos de cabillaud, sans arêtes et sans peau (700 g env.) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 489 kJ / 104.2 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 1255.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Soupe phô au poulet
5h 10min
Acras de morue
24h
Sauce choron
20 min
Hareng mariné et radis roses
1h 15 min
Avocat farci au crabe
40min
Soupe de moules à la citronnelle
55min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15 min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1h 15 min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35 min
Bouillon parfumé au bœuf, à la citronnelle et au gingembre
45min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5min