Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rillettes de porc tradition
12 godz.
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Rognons de veau sauce madère
20min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Pâté de Pâques
2h
Terrine bressane
24h
Rillettes de lapin
12 godz.
Terrine de viandes express
1h 5min
Rillettes de truite
3 Std. 30 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Rillettes de poulet
6 Std.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min