Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Délice de foies au riesling
2hod. 50min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Pâté de Pâques
2hod.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Rillettes de canard
2hod. 30min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de canard
24h
Terrine de campagne
4h 30min