Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de figues
4 Std.
Chutney pomme-oignon-ananas
4 Std.
Sauce ketchup
1h 10min
Fumet de poisson
45 Min
Crème de sardine au whisky
5 dk
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Beurre aux algues
2 godz. 20 min
Rillettes de truite
3 Std. 30 Min
Préfou au beurre aillé
3sa
Confiture concombre-vanille
20 dk
Rillettes de canard
2sa 30 dk
Confiture de vin aux épices
12 Std.